На 26 март 1985 година в Тедингтън, Великобритания се ражда ослепителната усмивка

...
На 26 март 1985 година в Тедингтън, Великобритания се ражда ослепителната усмивка
Коментари Харесай

Британската перла на Холивуд на 39: Честит рожден ден, Кийра Найтли!

На 26 март 1985 година в Тедингтън, Великобритания се ражда ослепителната усмивка на киното  Кийра Найтли.

Едва 18-годишна Кийра става част от звездния каст на безконечната коледна класика " Наистина обич ". 
 Как се трансформираха актьорите от „ Наистина обич “  Как се трансформираха актьорите от „ Наистина обич “  Как се трансформираха актьорите от „ Наистина обич “  Как се трансформираха актьорите от „ Наистина обич “
През същата година, 2003, излиза и блокбъстърът " Карибски пирати: Проклятието на Черната перла ". По време на фотосите Кийра е единствено на 17 години и си партнира с Орландо Блум и Джони Деп. 

По-късно тя ще показа, че да изиграе обект на предпочитание като героинята ѝ Елизабет Суон на толкоз нежна възраст, я е предиздвикало да се почувства „ заклещена “ и „ лимитирана “ в кино промишлеността.
 Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините  Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините  Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините  Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините
Кийра има две номинации за „ Оскар “ – за най-хубава актриса в „ Гордост и предубеждения “  (2005 г.) и за най-хубава актриса в поддържаща роля в „ Игра на кодове “ (2014 г.).

Три пъти е номинирана за Златен глобус - за „ Гордост и предубеждения “, „ Изкупление “ и „ Игра на кодове “ . За „ Изкупление “ и „ Игра на кодове “ актрисата е номинирана и за БАФТА .
                         

A post shared by (@keiracknightleys) on Mar 22, 2019 at 11:54am PDT

През 2018 година Кийра Найтли признава, че на 22-годишна възраст е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство , провокирано от неочакваната ѝ международна популярност. 

„ Бях необикновено строга към себе си “, признава актрисата за ранния интервал от кариерата си. „ Бях изцяло целеустремена. И толкоз амбициозна. Винаги се пробвах да ставам все по-добра и по-добра, което е уморителен метод да живееш живота си. И едвам откакто към този момент не съм такава, съзнавам какъв брой нездравословно е било това. Всичко си има цена. “

Независимо житейските провокации, пред които се изправя, Кийра Найтли завинаги остава пример за хубост, жанр и женственост. 

 Кийра Найтли Getty

Изключително дискретна във връзка с персоналния си живот, през 2013 година тя се омъжва за музиканта Джеймс Райтън,  който е вокалист и кийбордист на рейв групата от Острова Klaxons . Сватбата им е във френското градче Мазан, а гостите са не повече от 15 души.

Заедно имат към този момент две дъщери. По-голямата Еди се ражда през 2016 година, а Дилайла – три години по-късно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР